ESPAI CRÀTER. Olot, Garrotxa

Tipo de espacio. CENTRE D¨INTERPRETACIÓ

Dirección. Carrer Macarnau, 55, 17800 Olot, Girona

Página webhttps://espaicrater.com/ 

Correo electrónico. sau.crater@olot.cat

Teléfono  972 27 91 32

Redes sociales.

DESCRIPCIÓN.

INFORMACIONS (extretes de la seva pàgina electrònica)

L’Espai Cràter disposa d’una oferta d’activitats integradora, dirigida als diferents nivells educatius i que permet l’alumnat de conèixer i estimar el món que l’envolta per aprendre a tenir-ne cura. Les propostes estan pensades per generar una vivència positiva, estimular la curiositat i assolir el coneixement a través de l’observació, l’experiència i l’experimentació. L’objectiu és despertar l’esperit científic i de recerca en l’alumnat.

Entenem l’educació com a motor per al canvi social i, especialment, per a la formació de l’opinió pròpia i de l’esperit crític.

L’Espai Cràter és el centre de referència en volcans, ciència i societat. Impulsat per l’Ajuntament d’Olot, el projecte vol ser un punt de trobada per a la comunitat educativa, social i científica. Alhora, vol generar noves oportunitats als diferents sectors de la ciutat i treballar de forma innovadora, experiencial i participativa per abordar els reptes globals que afecten a nivell local.

Situat a l’interior del volcà Puig del Roser, el nou edifici està concebut com un element més de l’experiència i compta amb una exposició totalment interactiva, pensada per a totes les edats.

 

VISITAS Y ACTIVIDADES