Geòleg.cat

Som geòlegs apassionats per l’ensenyament i la divulgació de la Geologia i les Ciències de la Terra. Treballem també a la Universitat de Barcelona, al departament de Didàctica de les Ciències Experimentals, formant als futurs professors en l’art de l’ensenyament de les Ciències en general i les Ciències de la Terra en particular.

Si ets una escola, institut, universitat o centre educatiu en general, tenim una oferta adaptada a les teves necessitats. Si ets particular, podem dissenyar un itinerari geològic adaptat a les teves necessitats: durada, dificultat, zona, nivell tècnic, etcètera. Tot el nostre catàleg el pots consultar a la pàgina Què oferim, tot i així, com que la Geologia és una ciència molt oberta, nosaltres també estem oberts i disposats a adaptar els continguts de itineraris, xerrades, tallers, formació o preparació de laboratoris. Si tens alguna idea que no estigui contemplada en aquesta web, no dubtis a dir-nos-ho, estarem encantats de valorar-ho!

Si et subscrius t’avisarem periòdicament de les sortides geològiques gratuïtes o de pagament, conferències, tallers, etcètera. També pots consultar el nostre calendari d’activitats a la nostra pàgina de propers esdeveniments.

Pots entrar al nostre Blog on hi publicarem novetats, estudis, articles, conferències i altres escrits divulgatius sobre geologia en general i geologia de Catalunya en particular.